Usch fy tvi och blä

Ja så känner jag över svenska 1. Jag läser och gör uppgifter men det är fan inget som vill stanna kvar i den här knölen som tar plats mellan axlarna. Denna vecka är det ingen inlämning, utan två prov som ska klaras. Huff!

Till något betydligt trevligare, om 24 timmar sitter jag mysigt i en biosalong och ser twilight breaking dawn del 2! Som jag längtat! Är dock lite mer orolig över att jag ska köra in och sedan hem vid 2 tiden på natten. Nu ikväll var det ju halt ute så ja, lite nervös är jag allt.

Kommer inte riktigt på något mer att förtälja.
Så häj mä er!


Plugghäst

Då var en ny fas i mitt liv påbörjad. Jag har ju börjat studera på heltid. Just nu läser jag svenska 1, eller svenska A som det hette på min tid i gymnasiet. Det är ungefär lika tråkigt som att pilla sig i naveln. Jag har redan lämnat in första uppgiften av fyra. Och fick ett C. Väldigt nöjd må jag säga. Igår åkte jag dock på migrän så pluggandet igårkväll gick inte alls bra. Idag är migränen fortfarande kvar och jag bävar för att bell ska vara på tjurigt humör hela dagen. Har jag tur sover hon en bra stund sen så jag kan ta migrän spayen och lägga mig en stund jag med. Måste bli av med den idag så jag kan plugga järnet ikväll, nästa inlämning är på fredag.. Jag måste klara den här kursen och en till, annars får jag inga pengar från CSN. Jag står alltså utan inkomst nu i tio veckor.. Kul va!!!

Gotta love CSN!!

Bell är fortfarande lite feg och vill bara gå om man håller henne i handen eller om man sitter på golvet två st, redo att ta emot henne. 1 års kontroll har vi också varit på, 9,5 kg och 73,5 lång. Två sprutor har hon också fått, en i vardera benet.

Nu orkar jag faktiskt inte anstränga skallen mer.

Migränhelvete.

Hej!


RSS 2.0