Vecka 8

Ny vecka igen..
Dock tycker jag veckorna går snabbare nu än med både Neo och Bell. Nu händer det något varje dag så man hinner nätt och jämnt andas.
Idag är det söndag och vi har varit på gåbingo med momme, plastmoster, baby och Bertil. Ingen vinst men fantastiskt väder så det gick ingen nöd på oss.
Igår var en dag med både glädje och sorg.. Först firande av min fina svägerska som fyllde 30 med god middag och underbart sällskap. Tyvärr fick vi tråkiga nyheter under kvällen, att en väns pappa gått bort. Vi beklagar hens och hens familjs sorg. Vi kunde tyvärr inte göra så mycket mer än att berätta för hen att vi finns bara ett telefonsamtal bort.
När en sådan sak händer blir man påmind om hur skört livet är och man verkligen ska värdesätta varje dag man får med sina nära och kära.

Imorn är det iaf måndag och jag kommer att få plugga arslet av mig eftersom jag ligger efter igen. Men jag har bara mig själv att skylla eftersom jag har tagit ledigt från det i helgen. Ska sitta ikväll och plugga också efter min lilla underbara prinsessa somnat. Har jag tur hinner jag ikapp och kan kanske mysa i soffan en stund ikväll iaf.

Den 25e är det prov i den här kursen och jag börjar redan bli orolig.

På fredag borde jag få veta om jag kommit in på utb jag sökt och om den ens blir av. Så håll tummarna!!


En sak i rätt riktning

26/2 ska vi på ul.
Och det är faktiskt inte pga nojja denna gång utan eftersom jag åt pergotime så måste man kolla om det är fler än 1 foster. Vi hoppas på 1, men är det två ja då får vi gilla läget, huvudsaken allt går vägen.

Just nu känner jag mig trångbodd, jag vill ha större. Men för att få lån måste jag ha jobb, så vi har börjat fundera i banorna att man kanske kan hyra ett hus?

Så vet ni av något som är på 3-4 sovrum hör av er!!!!

Annars har vi nyligen avverkat en förkylning på bell och hon verkar ha smittat mig så jag snyter mig för glatta livet. Men allt handlar om att inte känna efter mycket, ni vet tvärtom mot för hur karlar hanterar sin förkylning ;)

Nu har jag en underbar prinsessa som vill komma upp ur badet, eller vill och vill, hon måste!

Hej så länge!


Av erfarenhet

Ledsen över den obefintliga uppdateringen på sistone men det har sin förklaring..

Av erfarenhet vet jag att en graviditet kan sluta katastrofalt när som helst så jag går emot alla oskrivna regler om att inte berätta något förrän i vecka 12.

Bell ska bli storasyster, jag är i vecka 6 och bf är ca 5 oktober.

Nu vet ni det. Och ni som läser det här behöver inte springa vidare med det utan jag berättar för dom som inte läser bloggen vid ett senare tillfälle.men jag vill göra det själv så var snäll att respektera detta.
Våra familjer och absolut närmsta vänner vet redan.

Nu hoppas vi på ett tidigt ultraljud!

Hej så länge!


RSS 2.0