4 månader imorgon

Våran älskade lilla prinsessa blir fyra månader imorgon. Tycker inte riktigt tiden går för fort, men det kan ju bero på att jag avskyr vintern så jag vill ha den överstökad. Försöker verkligen ta vara på varje dag med Bell och göra den så bra som möjligt. Till och från tänker jag mycket på Neo och blir lite känslosam när jag tänker att han skulle varit mer än ett år nu. Han skulle ha haft sitt 1 års kalas och fått massor med presenter och fått smaka tårta. Nu är han den vackraste ängel himlen nånsin haft, och vi har den underbaraste lilla dotter man kan tänka sig. Ibland skrämmer jag upp mig själv och tänker " nej nu har hon sovit för länge, hon har dött" också måste jag smyga in och pilla lite på henne för att få ett livstecken. Och änsålänge har jag fått det varje gång ;) men hjärtat slår verkligen 200 slag i sekunden när jag går in till henne. För att sen återgå till någotsånär vanlig rytm. Jag vet att de flesta oroar sig nån gång under spädbarnstiden för PSD, men jag tror att för oss som redan har ett dött barn är rädslan mer konstant.

Vad har hänt i veckan hittills då, jo i måndags var jag och lillprutten med de desperata hemmafruarna med barn på birsta. Vart ingen shopping för mig utan det fick räcka med lunch, självklart hade jag kunnat handla ihjäl mig, men innan vi vet hur ekonomin ser ut denna månad så är jag mer försiktig med handling. I onsdags var vi som vanligt på babycafet , hade ju hoppats på att få väga damen, men icke det inte. Sköterskan från BVC dök inte upp som vanligt på sistone. Tyvärr var också halva skaran fruar hemma pga sprutor och dess biverkningar.

Efter café besök var det dags att hälsa på hos farbror sadist, även kallad tandläkare. En tand fattigare och 1100 kr mindre i plånboken.. Men även ett stort stycke tandvärk mindre. Tackar!!!

Dagen till ära har ju bjudit på riktigt vårväder så familjen tog en promenad in till Timrå och handlade lite. Riktigt skönt ute!

Lördag ska jag nog på inbetween och kanske fynda mig nä kläder så jag slipper gå i mjukisbyxor. Fast hittar jag inget så kommer jag inte klaga, i love my mjukisar!!

Resten av dagen kommer gå åt till bakning av bullar. För såna älskar jag också! Och inte minst denna vackra skapelse....


Hjärta

Idag är det alla hjärtans dag. Jag och N brukar inte fira det nå speciellt. Vi brukar vara mer spontan övriga dagar och unna oss lite lyx. dock har det blivit en bristvara det senaste halvåret. Nu har vi däremot lyxen av att få ha världens finaste Bell hos oss. Som vi älskar denna lilla krabat! Hur är det möjligt att något så litet och oskyldigt kan uppfylla ens hela hjärta! Att man kan känna så oändlig kärlek till något man bara haft i 4 månader. Ojoj. Det här blev ett kort inlägg för fröken blev helt plötsligt utsvulten. Happy Valentines day!

Längtar

Snart är det tisdag, vilket innebär att snart är det onsdag!! Som jag längtar!!

Idag har jag varit på VC och fått remiss till ultraljud för att kolla om jag har gallsten eller magkatarr. Fick även medicin ifall jag får anfall igen innan jag fått komma på UL. Spasmofen heter medicinen. Lustigt namn.. Min kära svärmor skjutsade och hämtade så som tack bjöd vi på lunch. Och som bonus fick de pussa lite på Bell, hehe. Efter dom åkt tog jag med mig Bell ut på promenad, en lagom sväng på sådär 40 minuter. Riktigt skönt att gå ut utan att frysa snoken av sig!!!

Igår fick lilla Baby va själv i nästan tre timmar. Hon är ju tyvärr inte van att va själv så för mig var det skönt att det gick hyffsat. Jag tror hon höll sig lugn.. Jon skällde som fan när vi åkte och mär vi kom hem men hon brukar ju skälla när hon hör något utanför dörren. Har inte hört må gnäll från grannarna heller så jag får anta att hon inte skällde hela tiden. Jag vet att några tycker jag är fjantig som inte lämnat henne själv. Men jag hatar verkligen att grannens hund skäller och jag försöker leva efter mottot att som behandlar andra vill man bli behandlad själv. Sen vill jag inte gärna ha en varning för att baby skäller 4 timmar i sträck heller. Vi trivs för bra för det...

Nu är det natti natti iaf. Imorn får jag nog besök av Åsa och Felix. Ska bli trevligt :)

Ps. Skriver från mobilen så stavningsfel beror på för stora tummar ;)

Puss och godnatt!


F.U.C.K

Fuck va kallt det är ute!!! Dessa dagar vill man att hunden ska ha lärt sig använda toan. Nu har ju vi uteplats, men min mindre smarta hund tyckte att just idag ska vi inte kissa på den. Var bara till att pälsa på barn och ut med vagn och hund, som tur är behövde vi inte gå långt. Just idag önskar jag faktiskt att jag bodde permanent på någon varmare breddgrad. Svensk sommar i all ära men är det verkligen värt att frysa häcken av sig större delen av året för att njuta två månader av riktig värme. Nja... För just i detta fall så är nog fan gräset grönare på andra sidan..

Nyaste nytt i veckan då, jo vi (desperata hemmafruarna som träffas varje onsdag) har beslutat enhälligt att vi lägger ner babycafe besöken. Nu sist i onsdags var det alldeles för mycket folk. Alla får inte plats så vissa stackare sitter på golvet. Så nästa onsdag blir det premiär för mig på drakborgen. Då kommer vi lägga upp rullande schema på träffarna framöver. Vi kommer nämligen träffas hos varann. Mycket bra ide.

I helgen jobbar N igen så jag får tillbringa hela långa kalla helgen inomhus med hund och bebis. Jag önskar jag hade bättre fantasi, förut kunde jag måla och skissa jämt. Nu har fantasin övergett mig så istället sitter man bara och stirra på FB. Kul liv.

Nej börja greja med nåt nytt projekt skulle inte skada.. Men vad?

Äh, nu har ni fått lite läsning igen.. Hej.


RSS 2.0