Måndag och ny vecka

Återigen sitter jag här på toan medans bell badar. Inget nytt på graviditets fronten. Mer än att jag fått högre dos på de satans sprutorna, från 7500 till 10000.. Testa i två veckor och in och lämna nytt blodprov. Efter denna graviditet hade jag även tänkt ta tag i utredning ang det förhöjda värdet på ledsjukdom som de hittat. Min doktor på kvinnokliniken tyckte det borde göras en ordentlig utredning iaf.

Min bm har ordnat så jag ska få prata med en Aurora bm lite senare i grav. Eftersom förlossningen med bell var aningen kaotisk. Jag hoppas även att det ökar mina chanser till igångsättning även denna gång..

Skolan då, jo den rullar på och jag med den. Inget riktigt svar på hur vi ska lösa allt än så jag tar det dag för dag.

Igår efter N slutat jobbet åkte vi till min underbara pappa som hade haft baby sen i lördags, vi hämtade henne och åkte vidare till min underbara mamma och blev bjudna på langos. Åh det var superbt, fick riktig sommarkänsla. Ni vet stå och köa 45 min i gassande sol och sen betala alldeles för mycket pengar för denna flottiga friterade läckerhet. Gott var det! Som fan!

Jag funderar på att slinga håret ljust, vad tror ni om det?

Hej så länge!


Trassel, ambulans och annat skit.

Skolan började ju som sagti måndags, och det var inte riktigt det upplägg jag hoppats på. Visade sig att i augusti är vi tvingad att genomföra 6 veckors praktik för att få godkänt på utb. Till saken hör även att de två sista veckorna på kursen, alltså efter praktiken, då ska vi ha slutprov på alla ämnen, och rent allmänt ett sammanställande av kursen. Och jag kommer vara rätt upptagen då.. Jag har pratat med min handledare och hon ska kolla om det finns något sätt att lösa det hela på.

På tisdag kväll kom nästa incident..
Tisdagen flöt på med skola, sen tvätta bilen och bråka in en ny klädsel i bilen. Sen främmande av P och bm för de skulle se hockey här. När de åkt, satt jag mig vid datorn och läste lite tidningar, bestämde mig att jag skulle lägga mig och stänger av datorn. Börjar resa mig upp från datastolen när det öppnas ett vattenfall av blod från nedervåningen. Jag stapplar lite kobent in till badrummet där bag får av mig kläderna som är genomblöta, då forsar det ännu mer..
Sätter mig på toa och ropar på nichlas, i samma veva kommer en klump i storleken av min knytnäve. Ringer 1177 men får sitta som nummer 4 i 10 minuter.. Medans jag väntar i telefon känner jag att jag blir yr och det är svårt att hålla i telefonen. Lägger på och ber nichlas ringa ambulans istället. Här var min största oro att jag höll på att förblöda.. Ambulansen kommer efter tio min och jag får färgkod gul, tydligen har det att göra med hur fort det ska gå.. Jag känner mig piggare och tycker det kanske var onödigt att ringa ambulans men nu är jag redan i den så.. Väl framme skjutsas jag in på ett rum och lämnas själv. Väntar i 30 min kanske.. Då kommer en sköterska och tar blodprov för att kontrollera blodvärdet. Hon försvinner och efter 10 min kommer doktorn. Jag får hoppa upp i den trevliga stolen och hon gör ultraljud.
Full fart på den lilla/e!! Jag blir stum! Hon ställer lite frågor om graviditeten och den får jag klä mig och åka hem. Men, jag får ingen sjukresa.. Vid det här laget är klockan 1 på natten. Och inte alltför många bekanta vakna nog att kunna hämta mig. Ringer taxi och går ut och väntar...
Då kommer en taxi kurir bil, jag hade såklart ringt 199 000.. Chauffören frågar om jag har sjukresa, nej tyvärr säger jag. Han går in och kommer it med en man, han frågar mig vart jag ska och jag svarar Timrå, tallnäsvägen.
-vi släpper av dig svarar han då!
Så jag avbokar min taxi och får alltså åka gratis hem!! Tänk att det fortfarande finns så underbara människor!
Hädanefter kommer jag rekommendera alla som ska åka taxi att gynna kurir!

Idag är det torsdag, jag var hemma från skolan igår med tanke på omständigheterna.

Inatt har bell haft en jobbig natt och det visade sig att hon har feber och är snorig. Hej VAB.

Vi får se hur allt löser sig med skolan, det brukar bli bra tillslut.

Huvudsaken lilla knodden mår bra och att bell kryar på sig snabbt.

Nu vet ni iaf vad som hänt.


Antagen

På måndag börjar en ny epok i mitt liv. Jag blev antagen till utb jag vill gå. Men det är ju både för och nackdelar, bell måste börja heltid på dagis och baby skäller ju konstant när hon blir lämnad själv så vi måste ordna med hundvakt eller investera i ett antiskäll halsband. Så det är med lite ångest jag börjar på måndag.

Hur är livet annars då?
Allt rullar på och bell utvecklas så fort så jag vill bara gråta för hon växer och blir stor så fort!

Jag och N käbblar mer än vi nånsin gjort och det tär på oss lite mer än jag trott. Men vi hoppas att det har med hormonerna att göra. Nichlas är lite less på jobbet också, eller inte jobbet i sig men det byggs tydligen om och är lite kaosartat så det är väl sura kunder han är less på, synd bara att det går ut över vårt förhållande..

Dags för sköljning av min största kärlek någonsin!


10

Vecka 10 och jag skojar inte när jag säger att veckan galopperade förbi.
Veckan har bestått av organiserande av flytt samt flytt och flyttstädning. Åt pappa. Han har äntligen flyttat från den vidriga lägenheten på 4e våningen utan hiss. Gissa om man fick bröstsmärtor efter att ha gått upp till han, då kan ni även gissa hur kul det varit för dom som burit tungt nu under flytten.. Jag bar bara lite lättare saker, och det räckte kan jag lova!!
Vi hann även med ett tidigt ul i tisdags, vi såg ju inte mycket men doktorn såg bara ett litet hjärta som pickade så det var en rejäl lättnad!!

Tyvärr måste jag tvätta håret på det vackraste jag har så hon inte blir rastlös och ger sig på att kliva ut badet själv..

Så hej så länge!


RSS 2.0