Bruttovikt, totalvikt och tjänstevikt..

Nu när jag klarat A och B faserna på checkers så trodde jag i mitt lilla sinne att C och F skulle va en bit kaka. FEL!!!!
Lika många frågor och fokus ligger på vikter, promillehalter, räkna hit och räkna dit! Det är väl inte nått matte test jag ska klara. Jag hatar att räkna i skallen, det är trångbott där inne så det räcker! Och ni som läser, kommer ni ihåg om det bar många frågor om vikter på teoriprovet, och brukar fickparkering komma på uppkörningen, alltså inte parkeringsruta? För det är ju garanterat med.. Skicka gärna en kommentar om ni vet :)

Tebaks till vikten, .. Bruttovikten that is.


SKJUT MIG!!!


Ett organ mindre

Nu är den ute! Gallblåsan är ett minne blott! Kvar är fyra kliande och ömma hål. Allt gick ju som ni förstår bra, kom in 07.30 i onsdags och fick åka hem vid 16 tiden. Aningen drogad och illamående men det var det värt :). La till och med en pizza när vi kom hem på parkeringen. Som tur va så fick jag med såna där fina kräkspåsar man har på sjukan. Sen i onsdags har jag mest sovit och varit allmänt ointresserad av diverse "get well" besökare. Men igår tog jag mig i kragen och drog med hund och barn på 60års kalas. Det fick dock bli en snabbvisit eftersom damp hunden lyckades med att bryta klon 10 minuter efter ankomst. Hunden bandagerad, ja då tyckte Bell att festen helt enkelt inte levde upp till bebis standard så hon la grin sidan till och vi fick snällt rulla hem.

Idag tar vi nya tag, båtklubben firar 50 år så det våras skattjakt, fiskdamm och diverse vuxen aktiviteter på kvällen. Jag och Bell ska vinna vartenda pris på barntävlingar eftersom vi bara är helt awesome! Vuxen tävlingar rekommenderas nog inte till nyopererade så vi låter moffa tävla åt oss då. Kast med stövel, pilkastning och annat galenskap överlåtes alltså till de som fungerar bäst på alkohol.

Nichlas har iaf än en gång visat sig vara min klippa, han har tagit Bell nonstop sen i onsdags så jag sluppit anstränga mig. Så idag släppte jag iväg honom till jobbet så han får lite tid som vuxen igen och inte bara pappa :)

Ja det är väl en liten summering av mina dagar som varit.

På återseende!

Ps. Jag utelämnar bilder på op. såren och låter er använda fantasin istället ;)


Back in business!

Vi är tillbaka hemma igen. Åh så underbart det har varit att komma hemifrån. Norrfällsviken är bra för både kropp och själ. På fredagen när vi kom upp installerade vi oss lite kvickt, Bell var vändans trött så lite ersättning och ner i vagnen så somnade hon ganska snart. Vi fortsatte kvällen på altanen, åt laxknyten, mumsade efterrätt, pojkarna drack några öl/vinglas och vi njöt mest av atmosfären och surrade och skrattade.

På lördag hade Robban bokat tid på golfbanan. Nichlas följde med som caddie. Jag, Andreas, Bell och baby tog en rejäl promenad runt hela viken, strandpromenaden och lite till, när vi gått i ca tre timmar, mötte vi upp herrarna vid hål tolv och gjorde dom sällskap resterande hål. Jag och Andreas flämtade mest, han med sin rullstol och jag släpandes på barnvagn. Allt som allt var vi ute i 5 timmar. Efteråt när vi duschat gick vi ner till fänget, alla var ju utsvultna. Det som var tänkt att bli lunch, blev förrätt och varmrätt. När vi pallrat oss hem igen fortsatte vi bara njuta på altanen.

Söndag var vi alla lite möra så vi blev kvar till kl 18 innan vi styrde kosan hemåt. Innan vi åkte grillade vi och käkade efterrätt. Det som egentligen skulle förtärts på lördag ;)

Varje år säger andreas att " i Norrfällsviken blir man aldrig besviken". Tyvärr har det inte infriats riktigt föregående år tack väder och bakfylla av det manliga könet. Men iår stämde allt, jag fick verkligen ut så mycket som möjligt av resan! I Norrfällsviken blev jag inte besviken!!


Packning

Packning bör utföras. Nuvarande sysselsättning: tv tittande med ben i kors.

Jag har packat en del så helt sämst är jag inte. Bell's mat och kläder är fixat. Och min och Ns packning är inte lika tidskrävande. Så det bör jag hinna imorgon efter jag kommit hem från "riskettan" på körskolan. Jag håller mina tummar att N röjer undan imorn medans jag är borta, och världens bästa momme har Bell. Då har han faktiskt inga ursäkter ;)

Idag som de flesta dagar har jag kört, Timrå till bydalen via motorvägen. Parkerat, backat. Rent spontant skulle jag inte säga att jag skulle fixa själv att köra ut på motorvägen, men jag är på väldigt god väg. Håller jag och morsan takten så når jag nog mitt mål innan oktobers slut. Friheten jag/vi skulle få är faktiskt oändlig. Slippa vara beroende av andra, slippa pikar och gnäll. Åhh va jag längtar!!!!!!!!!!!!!!!

Näe om man skulle sova kanske.

Hej!


Fortsättning..

Jag hann ju inte riktigt skriva klart förra inlägget. Fast just nu är det ganska blankt i den här knölen jag har mellan axlarna. På fredag drar vi till underbara Norrfällsviken igen. Ska bli skönt att komma ifrån vardagen och alla bestyr. Teoriboken får dock följa med, och ipaden ifall jag får nåt infall och kör lite frågor på checkers. Hur går körningen då? Jo det tar sig riktigt bra skulle jag vilja påstå, jag tar mig av och på motorvägen relativt bra. Och min körlärare säger att när jag är säker på motorvägen så bokar vi halkbana och uppkörning :) så det gäller att plugga stenhårt så jag fixar teorin nån gång.

Klockan är strax 22 och jag tror faktiskt att det får bli en tidig kväll ikväll.

Fröken vaknar väl vid 07.00 i vanlig ordning..

Go'natt!!


Nu sover hon

Lite mat och hon somnade hur lätt som helst. Dom gångerna är underbara. Här hemma har det varit fullt upp på sistone. Bell vägrar komma ur sin ge mig käk 2-3 ggr på natten fas, som även kombineras med separationsångest. Vilket resulterar i en jävligt trött morsa som inte får mycket gjort på dagarna.. Så det ser ut som en replika av tjernobyl ruinerna.. Dom dagar jag får avlastning städas det flitigt, för att senare på dagen dra fram igen. Tröttsamt må jag säga. Annars kör jag för fullt med min mor på kvällarna och försöker även hitta tid till att plugga teorin. Jag har klarat fas A så det går ju framåt om än sakta.. Jag ska fan ha kortet senast sista oktober!
Utlandsresan är ju som vissa av er vet avbokad, till fördel för körkortet och kanske en billigare bil. Vi ska försöka satsa på en resa tillbaka till underbara gran canaria och playa de ingles i februari :)

Forts. Följer


Inte mitt fel!

Jag har inte bloggat, och det har inte varit för att jag inte velat, utan för att app helvetet vägrat samarbeta efter att jag tog hem uppdateringen.. Blogg appen funkade ju faktiskt för mig innan uppdateringen. Jaja, tack vare Ida funkar den alltså igen!! Tackar!!

Så nu är vi alltså tillbaka på banan. Jag har tyvärr inte tid att skriva så mycket nu men det kommer under dagen.. Min dotter är aningen rastlös och försöker sig på att imitera spindelmannen..


RSS 2.0