Frukosten

Är på väg ner.. Intressant va? Bell har fått macka i små bitar, men det är ju störtkul att kasta dom på golvet så varför stoppa dom i munnen, alternativet är att svänga med armarna som en vindrutetorkare mitt i högen med brödbitar så dom flyger! #mentalbreakdown


Faserna

Nu är dom gjorda, alla fyra! Nu ska jag köra på med repetitions frågorna fram tills själva provet.

Idag har jag och min fina snälla syster gjort inbjudnings korten till Bell's 1 års kalas! Vart väldigt nöjd! Tyvärr kam man ju inte bjuda alla man skulle vilja, utan det blir bara närmaste familjerna. Kommer se lite futtigt ut att sitta drygt 20 st i konsthallen som sväljer 200 pers. Men dryga 20 gäster och däribland några barn blir väldigt trångt hemma hos oss.

Ikväll tänkte jag kika lite på Hart of Dixie, och inte tänka på varken teori eller körkort faktiskt.

Ajöken mina vänner!


Fas C

Äntligen är den avklarad!! Känner mig väldigt duktig faktiskt! Nu är det själva fordons fasen kvar bara. Jag slipper känna stressen, min lärare sa ju att jag måste ha klarat fas c innan halkbanan, och den är ju inte förrän 2/10. Nu kan jag ganska lugnt fokusera på F fasen. Testade den nu ikväll bara för att få ett hum om vart jag ligger och lyckades faktiskt få ihop 51/70 och det är ju inte så illa pinkat heller.

Idag shoppade jag verkligen loss med ett gäng underbara mammor och barn på birsta. Det mesta till Bell som vanligt men jag unnade mig även en bh och 3 par trosor åt mig själv. Det behövdes!
Sen kom Bell's farmor och farfar och hälsade på efter sin två veckors semester i Turkiet. Och om jag säger så här, pepparkakor är inte ens i närheten... Jisses va solbrända dom va! Nu längtar jag än mer efter en utlands semester!

De sista dagarna har jag tänkt en hel del på älskade lilla Neo, jag har gråtit en skvätt av både sorg och lycka. Tänt hans lilla ängel och förundrats över hur fort livet vänder. Först oändlig lycka över plusset, sen en sorg så smärtsam så ord kan nog inte beskriva den, sen 2 månader senare lycka och oro i salig blandning för att sen övergå i obeskrivlig lycka. 24e.. Ett datum som skänkt oss så mycket. 24/12 och 24/10.. Ironi? Ja kanske det..

Ibland känner jag bara sån total kärlek komma över mig när jag ser vår vackra dotter så jag får nästan svårt att andas!

Utan henne vore jag inget.

Mina älskade barn, Neo och Bell.

// natt svammlaren


Stadskörning och utgång

Ikväll har jag och mamma äntligen tagit oss in till stan så jag fick testa på stadskörning. Vi väntade till efter kl 18 så det var lite lugnare tempo, det gick okej, men det måste tränas mer. Missade helt en bil som kom från höger så det var tur att han körde sakta och hann reagera. Jag var nog för fokuserad på att se om det var enkelriktat på vägen till vänster.

I torsdags fick vi besök av Tommy. Helgen brukar springa förbi fortare än vanligt när nichlas är ledig och denna helg var inget undantag. I fredags drog jag med N och T och Bell på himlabadet. Hade mysigt och kom över min skräck att ta Bell helt solo i omklädningsrummet, allt var ju jättesmidigt för småbarnsföräldrar! På lördag kom min underbara mamma och hämtade Bell och baby. Det var dagen D, vi skulle vara ifrån Bell en hel natt. För första gången! Hur gick det då? Det gick alldeles strålande, när mamma väl hade ringt och berättat att Bell somnat slappnade jag av och kunde njuta av en kväll på stan. Det blev många drinkar, många skratt, och subway på småtimmarna. Sen kom det bästa av allt, jag fick ligga till 11.30, då vaknade jag själv, inga skrik, inget gnäll. Och framförallt inte bakis!!! Och det är väldigt stort, jag brukar alltid bli bakis som en gris och spy. Men inte denna gång och det tackar jag för!
Ostörd nattsömn och ingen skallebank, vad mer kan man begära?!!

På söndagen var det underbart att pussa på min älskade dotter igen såklart! Ny tankad energi hade jag också!

Nu verkar det vara dags för middag ;)

Adios!


15 besökare

Ja så många besökte bloggen igår, men inte en enda stackare kände för att lämna en liten kommentar. Smisk ska ni ha! ;)


Pengasugare!!

Det är ju fan inte klokt. Halkbanan, teori provet och uppkörning inbokat. Men lägg även till 9 körlektioner. Så 4500 för dom, 325 för teori prov, 1800 för uppkörning, plus halkbanan 2300. Jag begriper faktiskt inte varför min körlärare tycker att jag behöver 8 lektioner till, den nionde är ju innan uppkörningtiden så den förstår jag. Visst jag fick motorstopp igår, men det är ju för att jag var nervös. När jag kör med morsan är jag hur lugn som helst, inga motorstopp, gör allt som man ska. Men så fort jag sätter mig i den satans checkers bilen börjar benmuskulaturen lösas upp, svettas, torr i munnen. Allt beror på att jag tycker verkligen inte om att bli synad in på varje muskel rörelse, jag klarade aldrig av presentationer i skolan heller... Ja jag är väl löjlig, men samtidigt tycker jag att min lärare är orättvis, 8 lektioner till. Vart ska vi få dem pengarna ifrån liksom. Det var ett pusslande att få ihop resten av pengarna..

Jag känner mig på dåligt humör, den sista september har jag min sista mammadag. Sen är jag tillbaka i fas 3. Slav fasen även kallad. Gör samma arbete som de andra på just det företag du hamnar på, men utan lön, utan rätt till ledighet, utan att få räkna in timmarna till à-kassan. Vissa är inte ens försäkrade. Hur kan så många svenskar rösta på alliansen, som ser till att dom fattiga blir fattigare, dom sjuka sjukare. De arbetslösa helt värdelösa. Vad hände med som du behandlar andra vill du bli behandlad själv? Eller empati för människor som redan ligger ner, medmänsklighet? Ibland vill man bara gråta när man läser statusuppdateringar som "vill man jobba finns det jobb" " bidragssverige".. Det är tragiskt att dom som har jobb tror på skitsnacket att vill man jobba så finns det, men varför ska jag då hamna i fas 3 och jobba gratis? Är jag mindre värd än "Kalle" som utför samma jobb, jag menar, företaget betalar ju honom. Mig får företaget betalt för. För lets face it, dom tänker inte erbjuda mig jobb, de tjänar ju hellre pengar.

Dags att lämna detta blåa landet tror jag, och komma tillbaka när människor har samma värde.


Rätt

Jag hade rätt, nu har det spruckit fram en till tand, denna gång i överkäken. :)

Imorgon är det dags för körlektion på checkers igen. Bokade av ena så nu blir det bara en enkel lektion. Jag har nämligen förhoppning att min lärare ser att jag kört som fan sen sist och att hon bokar in halkbana och uppkörning. Håll tummarna för mig, jag har verkligen inte lust att lägga mer pengar nu. Det räcker att dom nu höjt teoriprovs avgiften från 220 till 325. Halkbana och uppkörning har också höjts har jag för mig.. Sammanlagt har jag hittills kört 11 lektioner, gjort riskettan. En summa av ca 6100. Kvar är teori 325 kr, halkbana 2300 kr, uppkörning 1800 kr om jag inte minns helt galet. Mitt körkort kommer alltså kosta ca 12 000 i runda slängar om jag nu inte behöver så många mer lektioner. Det är ju helt jävla sinnessjukt!!!! Det har verkligen blivit en klassfråga att ta körkort.

Btw, ni håller väl alla fingrar, tummar, tår, öronsnibbar och alla andra lyckobringande kroppsdelar att jag får komma på intervju hos hovrätten, och sen även att jag får jobbet! Annars jävlar får ni spö! ;)

Är väl lika bra att krypa ner i sängen så man inte är helt lost in space imorn.

Åh just ja! Nichlas fyller år idag och jag överraskade med att göra middag när han kom hem! Han uppskattade det väldigt mycket, för som ni nig vet vid det här laget är jag noll intresserad av att laga mat. Det är alltid N som står för den delen i hushållet. Bortskämd, nja kanske lite.

Godnatt!!


Mer tänder

Jag tror det är på väg mer tänder för lilla fröken, hon har grinat i princip hela dagen och gräver sig i munnen. Jag tycker inte jag ser nått men jag får ju nästintill bända upp läppen om jag ska se nått för frivilligt existerar inte. Kommer det så kommet det. Nu har vi fått kallelse till tandläkaren också. Jag gruvar mig bara lite jättemycket! Jag menar om inte jag får kika i munnen vad är oddsen att sadisten med gummihandskar och munskydd får typ.

Just nu skulle vi suttit i ett varmt turkiet, visst hade det varit skönt men att komma hem pank är det inte värt. Bättre med körkort istället! ;)

Imorgon åker vi på hudik marknad. Jag ska köra! Mamma bredvid, Bell och Örjan bak. Kan bli spännande som körskole läraren säger. Efter marknaden bär det troligast av till en megastor loppis i bjuråker. Som tur är så är moffa hundvakt, vill inte att baby stackarn ska sitta i bilen hela dagen. Nä hos moffa får man busa järnet istället!

Dags att återgå till en väldigt ledsen tjej.


Lunka på

Ja dagarna rullar på, jag vet knappt vilken dag det är längre. Nichlas har jobbat nonstop sen Norrfällsviken, och det är inte bara han som är slut. Bell har ju varit förkyld igen, men det verkar ha gett med sig. Nu är det min tur istället. Suck. Inte blev det nått plus den här månaden heller. Istället kom de två M:en. Bara att ta nya tag nästa ÄL.
Just nu sitter jag på sängen och gungar spjälsängen frenetiskt. Vi törs inte sova ner henne i vagnen med liggdelen längre då hon börjar kravla sig ur den. Så de senaste dagarna har vi börjat med nya rutiner, och man kan väl säga att det varit en hel del protester. Ända tills hon somnat. Hon verkar sova bättre i sängen. Alltså färre nattmål och det jublar jag över!!

Äh nu hoppas jag hon somnat, det är tyst och stilla iaf.

Hej!


Donk donk donk donk

Ja så låter det här hemma, ljudet av vagnen som guppar över tröskeln. Klockan är nu exakt 05.04 och jag är osäker på om jag fått somna än? Jag la mig ju som ni vet strax efter midnatt, men det har inte blivit mycket sovit, Bell vaknar och skriker mest hela tiden. Nu har hon fått en Ipren och jag hoppas hon och jag får sova några timmar sammanhängande. Sämsta dagen att lida av sömnbrist, ingen frivillig barnvakt och pappan åker vid 10 för att återkomma vid typ denna tid på söndagsmorgonen.

Jag tror fröken har lyckats somna om nu.

Godnatt för femtioelfte gången.


Natti natti

Ligger i sängen och inväntar mr. N. Det är hög tid att sova, Bell lär ju i vanlig ordning vakna 07.00 imorn så jag borde egentligen lagt mig för typ 2 timmar sen. Men det blev avsnitt 9 och 10 av True Blood istället. Huvudet dumt får kroppen lida.. Bell verkar ha dragit på sig ännu en förkylning, men jag ber verkligen till allt och alla att hon åtminstone slipper ännu en öroninflammation. Febern anlände ikväll så jag hoppas hon kommer lindrigt undan, nu har jag väl jinxat det dock.

Imorrn står kalas för fina Loke på schemat om inte lillhjärtat är alltför dålig, då ställer vi in. Nichlas han jobbar och efteråt är det dags för den berömda aktieträffen. Kvällen då papporna blir hormonstinna fyllbultar, ung på nytt för en kväll, som tur är sover herrn hädanefter på soffan om han konsumerat mer än 4 öl. En siffra som troligast 10 dubblas imorrn. Halleluja!

Äh.

Godnatt!


RSS 2.0