6 Månader

Neo skulle ha blivit 6 månader idag, helt ofattbart att för ett halvår sen kl 10.13 hade jag fött våran son, och vid kl 16 stod vi nere i garaget till sjukhuset och väntade på sjuktaxin, tomhänta. Ingen bebis med hem. Känslan går inte att beskriva, sorg är inte ett tillräckligt starkt ord för vad vi kände. Nu har det gått ett halvt år, såren i hjärtat finns kvar, men har slutat blöda. Vi väntar barn igen, men lyckan har som sagt inte infunnit sig.

Vi var iaf för första gången tillsammans till minneslunden idag, jag och N. Jag ville ju göra ett arr. av blåa rosor att ta med, men jag har varken haft tid eller materialet till det. Så vi åkte in på Ica i hopp om att det fanns någon bukett iaf, men icke, så det blev en ros i kruka. Vi ville inte åka dit utan något att lämna hos honom. Nästa gång har jag köpt en ängel som jag skrivit Neo på som jag ska lägga dit. Usch, nu kommer tårarna igen, så detta blir allt för nu.

Kärleken till dig är evig älskade Neo
Saknaden efter dig är oändlig.

Lillasyster Bell








Värme och väntan, klokhet..

Värme: Ja som de flesta av er så har det ju varit tropisk värme. Och det är inte lätt att vara tjock OCH gravid. Jag håller fortfarande tummarna för att det poppar upp någon lgh med uteplats snart.. men det ser mörkt ut.

Väntan: Imorgon är det RUL, kl 11.30. Som jag har väntat. Jag är orolig som vanligt, livrädd rent ut  sagt. Var ju faktiskt in på UL i torsdags då jag fick en störtblödning, men allt var bra även denna gång. Blev även klokare denna undersökning än de andra gångerna.. Jag blöder med största sannolikhet från moderkakan. Just nu ligger den som en ostbåge och i och med att den växer uppåt så blöder jag, tack vare sprutorna och tabletterna. Men det är en lättnad att veta att blöder jag mer, vilket jag kommer göra så behöver jag inte få panik. Dessutom har vi köpt en doppler, så vi kan lyssna på hjärtat. Det ger verkligen ett lugn i hela kroppen när man hör det ljudet. Eftersom jag även har moderkakan delvis i framvägg så känner jag heller inte så många rörelser, och då är dopplern ovärderlig! 349 kr på Kjell och Company.

Körningen då, jo det går framåt, har även installerat Bonniers trafikskola så jag ska plugga teori under tiden och också. Då blir jag förhoppningsvis klar med båda samtidigt så jag får det förbenade körkortet!

Det vart en liten uppdatering iaf, men imorrn lovar jag 99% bild på Neo´s lillasyskon! kan inte lova 100 eftersom det måste finnas en marginal att nåt går snett, tekniskt alltså. Även om det värsta skulle inträffa så kommer jag lägga upp en bild.


Hej svejs!

RSS 2.0