Den här tiden imorgon

Imorgon denna tid sitter jag förhoppningsvis ute på däck och tittar ut över Stockholms skärgård. Om jag inte dör i någon trafikolycka på vägen ner. Jag ska ju köra egen bil ner och nerverna är utanpå kroppen! Bell får åka med momme och Örjan i deras bil medan jag och Nichlas åker min. För säkerhets skull. Ja ni tycker nog jag är löjlig men jag har bara haft körkortet 8 månader och den längsta tur jag tagit var till norrfällsviken.. Sthlm innebär massa trafik och flera körfält.
Om vi nu överlever ska det blir underbart med en liten getaway! Och vädret verkar bli på vår sida!
25 grader varmt på vägen ner och vi har ingen AC i vår bil. Halleluja!!!

Midsommar är iaf över för iår och den blev precis så bra som jag hoppats. God mat och härliga gäster! Bell var så vacker i sin sommarklänning!
Dagen efter åkte vi till galtström och överraskade momme! Vi åkte ånglok, åt och åkte hem. En perfekt liten utflykt med min egen lilla familj!

Nu måste jag återgå till packningen.

Adios, och förhoppningsvis kommer fler inlägg om jag inte förolyckats.


Bvc i Timrå

Jag har ett tag nu funderat på att byta Bvc eftersom de är svåra att få tag i, otrevlig när man väl kommer fram och lyckas inte ringa upp när man lämnat telesvar. Men idag är måttet rågat. Bell skulle ta sin 18 månaders spruta idag 13.45. Ja, hon är snart 20 månader -.-
Nu till saken.. Vi är där i god tid och får komma in ganska exakt 13.45. Kl 13.53 är vi på väg därifrån. Jag klär av henne och de väger och mäter, ger henne sprutan och sen springer sköterskan ut med Bell's skor i väntrummet. Hon ger mig Bell's onepiece och strumpor i knöl medan jag står och är mest förvånad. Ha det bra, hejdå. Sen står jag i väntrummet med bell iförd linne och blöja.. Jag får klä på henne i väntrummet. Det tycker inte jag är acceptabelt. Så nu är det byte. Och nej, nästa barn var inte där än eftersom det var en vän till mig och hennes dotter, som vi mötte på parkeringen, så sköterskan och doktorn behövde inte köra ut mig pga stress.


Snön är ett minne blott

Snön har försvunnit och jag har tillochmed klippt gräset en sväng. Bell älskar att vara ute och blir helt galen om hon måste gå in! Helst ska hela hennes rum vara utomhus så en hel del av hennes leksaker har fått vara ute på rastning ;)

Magen växer verkligen så det knakar!!! Det sparkas och sprattlas och jag hade nästan glömt vilken creepy känsla det är, samtidigt som det är väldigt mysigt.

Min vikt har jag valt att ignorera helt hittills och jag diskuterar frågan inombords om jag ska kolla eller bara vänta tills bm säger att vi måste kolla.

Dagar och veckor springer iväg. Vi har hunnit vara i fantastiska norrfällsviken och härnäst väntar en kryssning till Riga. Jag, N, Bell och momme och Örjan ska åka iväg och äta gott och kanske handla lite :)
Det kommer dröja ett tag innan vi ger oss ut på något liknande äventyr efter bebis kommit så vi passar på nu.

Vad mer då?
Det känns inte som det händer så mycket intressant i mitt liv just nu, skulle dock behöva mer timmar per dygn för att hinna med allt det ointressanta..

Until next time!
Hej!


RSS 2.0