Äntligen!

Den kom till slut, efter 30 dagars väntan och undran så anlände mensen igår!
Efter otaliga grav. test med negativt resultat så verkar kroppen vara tillbaka på banan igen. Så nu sätter verkstan igång igen. Sådeså!

Jag ska sätta mig och skriva en längre summering av året men det blir inte nu, för nu ska det handlas, städas och plockas!

Hej så länge!


För två

För två år sedan var det full fart på det lilla livet i min mage, vi hade nyss varit på kontroll hos bm och hört det lilla hjärtat slå.

Den julen för två år sedan vände upp och ned på allt, jag avskydde livet, avskydde alla dom gick med gravidmagar och små bebisar i vagnar. Jag ville inte leva mer. Jag ville vara med min underbara vackra ängel som så hastigt togs ifrån mig! Utan nichlas och stödet från mina nära hade jag nog också haft Neo i mina armar, varje dag var en kamp att att kliva upp. Vissa dagar låg jag bara i sängen och funderade på snabbaste sättet att dö på.. Vi bestämde oss för att resa utomlands för att inte tänka på allt och bara vara vi. Jag önskade i hemlighet att planet skulle störta..

Men som tur var gjorde det inte det, vi avlade istället det bästa och vackraste som finns. Ja, hon blev faktiskt till på gran canaria ;)

Hon är skälet till att mitt hjärta fortfarande slår, hon är hela mitt liv. Det finns absolut INGENTING jag inte skulle göra för henne!

Vila i frid vår älskade Neo, tack för att du gav oss Bell!

Vi älskar båda våra barn så obegripligt mycket!


Fortsättning

Här kommer fortsättningen från förra inlägget som blev avslutat lite tvärt, men just nu är jag så trött så jag minns inte varför jag var tvungen att sluta.. Det tas verkligen på krafterna med dessa nattliga aktiviteter, plugg fram till 00.30, matning av svältvarg x2 och upp vid 7-8.. Skulle nog kunna somna rakt av just nu. Ögonlocken känns väldigt tunga.

Igår var vi på birsta och testade julbordet på Ikea, dock ingen höjdare om jag får säga det själv. Idag ska vi på birsta igen och köpa Bell's julklapp från farmor och farfar, farmor har ont och ska snart opereras så vi försöker underlätta lite för dom så gott vi kan.

Igårkväll gjorde jag andra provet i adm kursen, gick mycket över förväntan. 100% rätt och betyget A. Så nu har jag fått A på mina två prov, och inväntar rättning på första inlämningen. Spännande!

Nu ska jag väcka den sovande sambon, usch va jag längtar till måndag när det är min tur att få sovmorgon!
Tick tack, öka då klockjävel!


Way over due

Det känns som ofantligt länge sedan jag skrev nått och det var det också.
Jag klarade svenskan med nöd och näppe känns det som! Nu har jag påbörjat Administration 1 och den här kursen flyter på lite bättre. Jag skulle som så många andra vilja he fler timmar per dygn, så jag hinner träffa mina vänner mer, plugga mer, städa ja ni vet allt sånt som man inte känner att man hinner med riktigt.
Den 14e januari börjar bell sin inskolning på dagis, på älvstrandens daghemsby, avdelning forellen. Läskig tanke samtidigt som det ska bli skönt att hinna med lite mer saker tre dagar i veckan. Jag kommer ju också vara mindre stressad över pluggning om jag kan få sånt undanstökat på dagen när hon är och har kul!

Snart är det jul och vi har handlat klart alla julklappar sedan nästan två veckor tillbaka! Skönt!!
Idag har jag och mina två tjejer varit i sulå och hälsat på hos momme. Jag bakade lussebullar och momme busade med bell.

Kommer en fortsättning snart...


RSS 2.0