Gokväller!

Äntligen är projekt uteplats påbörjad, som att jag inte har nog att göra.. Ärligt talat så kvittar det, för det kommer bli så sjukt bra! Bilder kommer när det är klart, har för mig att jag har en "före" bild också. Från när vi flyttade in. Hursomhelst så har dagen fördrivits med att måla 126 meter plank, sen hem och riva det gamla och ruttna staketet, montera upp stolpar. Så nu återstår skruvning :)
Kan inte ta åt mig all äran för min underbara och snälla pappa har ju hjälpt mig (som alltid)!
Bell har fått vara med momme och bonusmoffa hela dagen, de var på Ica maxi och sen en sväng till sulå. Hjärtat mitt hade knappt sovit på hela dagen så hon somnade som en klubbad säl vid hemkomst vid 17, och sov till 21. Nu harhon varit vaken med oss till nu. Man kan väl säga att sovtiden har blivit aningen rubbad. Men vad gör det om hundra år, när allting kommer kring!

Är väl bäst man passar på att sova lite.

Godnatt, Au revoir, night night!


Självdisciplin hos Maria... -zero!!!


Äsch

Jag glömde ju berätta att Bloggen kommer öppnas upp igen, alltså ingen inloggning. Kommer troligast ske under dagen om tid finnes..


Dagens frukost

Tack vare tristess kände jag att jag måste informera er om vad jag äter till frukost. Snällt va? Kräm med mjölk och en hårdbröd macka med gravad lax. Det är grejer det!! Känner mig nästan lite sugen att göra rabarberkräm idag.. Har ju massor i frysen.

På återseende!


Hur ska jag lyckas????

Hur i hela helvete ska jag lyckas ta körkortet, körningen är väl en sak men teorin känns just nu som mount Everest.. Försöker läsa och göra testerna på körskolan men det är fan ingenting som fastnar. Jag blir avbruten titt som tätt av en förkyld liten tjej, och det är så tråkigt att läsa så häromdagen somnade jag sittandes framför datorn när jag höll på med testerna. Hur ska jag få tiden att räcka till?? Och mitt upp i allt måste jag ta tag i vad jag ska göra när mina mamma dagar är slut, i september!! Ja dom välbetalda dagarna iaf, fattig dagarna har jag ju kvar.. Jag har ju ett hum om vad jag vill pyssla med, men att nå dit.. Tanken på dagis skrämmer riktigt skiten ur mig, Bell kan ju inte ens krypa än! Och där är vi tillbaka med tiden igen, den går alldeles för fort! Jag hinner inte!!!!

Midsommar är över ännu en gång, och det blev en lyckad kväll med härliga gäster. Många skratt och i mitt fall, många cola. Ja jag höll mig nykter, visst hade jag kunnat tagit en cider men jag tycker det är onödigt och speciellt nu när prinsessan är dålig. Så nu är jag uppe i tre nyktra midsommrar på raken. Första väntade vi Neo, andra Bell och nu ville jag helt enkelt inte. Alla gäster (utom ulli) samt nichlas gick ut hårt redan vid sill lunchen så vid 00.00 låg de kors och tvärs helt utslagna i soffan och jag fick återigen vatten på kvarnen varför man hellre tar en cola eller annat alkoholfritt. Imorse mådde jag toppen medans nichlas inte mått så dåligt på några år. Rättvisa! ;)
Men snäll som jag är tog jag hund och dotter, hämtade syster och tog en promenad ner till varvet. Bell fick gunga och baby jaga bollen. Alla nöjda!

Äh nu pladdrar jag bara för att jag inte har lust att läsa djävulens påfund teori boken. Men men, back to work.


Larm ställt 08.30

Aktuell väckning... 07.12. Tack min lilla prinsessa.. Nu är vi ju vakna och hyffsat pigga så det är bara ta sig an dagen. Vi ska ju träffa mammor och goungar idag på drakborgen! Som vi har saknat dom!
Lunch, surr och förhoppningsvis glada ungar! Lovely! Annars händer inte så mycket nuförtiden, ändå tycks dagarna försvinna på löpande band! Det ska hinnas övningsköra, pluggas teori, busas, matas, städas, tvättas. Så vill man ju även hinna njuta lite av sommaren.. Så jag finner mig själv med att inte ha tid till så mycket annat.
Jag har redan börjat oroa mig över packningen till Turkiet (!).. Två veckors ombyte till en 10 månaders.gärna mat och blöjor ska också få plats, eftersom jag hört att den varan är ganska dyr i turkiet.. 2 månader kvar att fundera så det ordnar sig nog ;) jag är nog en liten aning kontrollfreak.

Göra sig klar var det.

Hej!


Oops

Jag är ledsen att jag inte bloggat, men jag har faktiskt haft bättre saker för mig på sistone. Tex det minnesvärda dopet av vår älskade prinsessa. Ingen gäst kommer nog glömma det heller.. Det tackar vi nog mest Bell's fadder Johan för som bestämde sig för att stjäla showen och svimma. Han tippade baklänges som en redig fura. Och det bästa av allt är att vi har det på film!! (ja ni vet att jag är aningen sadist och skrattar hutlöst varje gång jag ser klippet) i övrigt så var Bell super duktig och ville helst bada i vig vattnet, prästen gick med på att hon plaska lite med händerna. Mot slutet var hon lite kinkig men inte så konstigt när hela dopet blev fördröjt tack vare Johan. Min kusin sjöng två låtar som vi valt ut och det blev "älskade barn" och "välkommen hem". Hennes sång var klockren och hon orsakade även några tårar hos vissa gäster. Fikat efteråt gick smidigt tack vare all hjälp, och presenterna ska vi inte ens tala om, herregud va fina presenter hon fick!! Smycken, kläder, presentkort, pooler, bollhav, badankor och mer därtill. Som en för dagen duktig och organiserad mamma skrev jag ner vad alla gäster gav i hennes dopbok, där även alla fick skriva en liten hälsning till Bell. Boken kommer hon få sen när hon blir äldre och kan läsa, ett litet kul minne :)

Vad har vi gjort mer, övningskört, promenerat, lunchat, utstått satans fotbolls matcher, somnat sittandes framför teoriplugg vid datorn, grillat.. Jag har garanterat glömt lika många saker som jag skrivit, men ni känner ju mig ;)

Tanken var att jag skulle lägga upp massa bilder från dopet, men jag bloggar från mobilen just nu för jag är så sjukt intresserad av Sverige matchen. Så ni får två som Åsa mmsat till mig sålänge.

Enjoy!


Det börjar närma sig

Nu är det inte långt kvar till lördag, det mesta är fixat. Inatt satt jag uppe till ca 02.00 och gjorde klart ljuskopparna. Tanken var 8 st men det blir nog sju, för den sista blev inte bra, var så trött så jag missa ju typ halva ljuskoppen när jag skulle måla. Svärmor har tvättat och strukit och stärkt alla kläder som Bell kommer ha på sig under dagen. Det tackar vi för, för mina talanger sträcker sig inte till tvättning och strykning. Iaf inte i klass med b-m, det blir kritvitt och inte en skrynkla i sikte! Själv avslutar jag oftast med.. Äh det där syns knappt ;)

Min lilla tjej utvecklas så det knakar, nu håller hon sin lilla flaska själv och förstår att man ska dricka ur den, hon får inte in lutningen riktigt än dock. Men det kommer.. Går och velar fram och tillbaka om hon ska få flytta in i sitt rum snart. Tack vare erfarenhet vet jag att det kommer bli varmare i sommar även om Gud just nu pissar på oss ;) Och varmt ute betyder jättevarmt inne= svettig mama! Så jag vill ju ha fönster och fläkt på nätterna, och lilla fröken fixar nog inte det. Lite separationsångest har jag ju, samtidigt som det skulle vara underbart att slippa vakna med en kudde som inte är dyngsur i svett.

Hur går det annars då, jo Bell kör på med mat-3ggr/natt skift så jag känner mig konstant trött. Och det har jag inte tid med nu, har massor att hinna med.. Tvätt, dammsugning, sängkläder och gästboken till dopet.. Skulle även behöva baka en laddning bullar till. Mer timmar på dygnet tack!

Massor att göra var det ja, inte blogga ;)

Hej!


Matningar tar knäcken på mig..

Sen Bell's första förkylning så sover hon inte längre hela natten som innan, Näe nu ska det serveras mat 3-4 ggr per natt. Lovely, not so much. Gnatt så länge!


Alkohol

Jag tycker egentligen inte om alkohol, eller snarare effekten det har. Jag har vuxit upp med alldeles för mycket promille runt om mig, och det har satt sina spår. Jag tänker aldrig tillåta att Bell ska tvingas uppleva det jag gjort. Fulla människor på jul, midsommar, påsk, födelsedagar och semestrar. Ja jag röker så jag är väl kanske inte den att döma heller, men även om jag röker 20 cigg på en dag så står jag på två ben, sluddrar inte och vet att handling har konsekvens. Jag snarkar troligtvis inte värre än en utslagen björn heller. För just nu har jag en sambo bredvid mig som kände för att hinka i sig en champagne plus en kvarting bara för att det fanns hemma, som nu snarkar värre än en jetmotor. Jag vet att på sommaren dricks det mer, men när är enough is enough? När är problemet ett faktum? Jag själv tycker det är helt befängt att dricka såna mängder, än mindre när man bara sitter hemma framför datorn??? Vart är logiken? Tar jag upp det så vänder han det bara och säger att slutar du röka så slutar jag dricker. Vi hade em deal sinsemellan att jag slutar med snask och gotta och han med alkohol, fram till Turkiet resan. Vi fick vardera 5 fri dagar då vi fick göra som vi ville. Det gick och går faktiskt riktigt bra för mig, han däremot har har förbrukat två av sina fem på en vecka.. Usch, jag hoppas bara att om dagen kommer och jag inser att det gått överstyr, att jag har modet att lämna honom och inte köpa ursäkterna istället.

Sprit är fan inte bra för nåt. Va fyller det för syfte egentligen.

Sova lite kanske så man orkar med ett besök på Idyllen imorn :) Bell ska ju göra sin restaurang premiär ;)


RSS 2.0