Vart försvinner tiden??

Man kan tycka att som mammaledig har man en del tid över, men så är inte fallet. Just nu är det fullt upp med dopet och allt som hör det till. Sen övingskör jag ju för glatta livet, försöker hinna med teorin men den hamnar tyvärr lite långt ner på listan. Man ska ju faktiskt ta hand om ett barn och ett hem också och det tar sin lilla tid. Men jag njuter faktiskt, hellre att mina dagar är överfyllda med saker att göra än bara sitta hemma och ta hand om Bell och städa. Så fort dopet är avklarat blir det intensiv pluggning på teorin. Jag vill verkligen ha körkortet innan vintern. Det skulle ju liksom underlätta livet en aning.

Gtg!
Bell håller på att trassla in sig i internet kabeln!!


Då var det dags igen då

Så var den här igen då.. Förkylning för min älskade prinsessa. Tycker så synd om henne, hon hostar så hemskt såhon vaknar och gråter, äter dåligt gör hon också :(
Denna vecka blir en prövning utan dess like iaf, Nichlas åker imorn vid 14 och kommer inte hem förrän söndag kväll vid 22. Önska mig gärna lycka till, det kommer definitivt behövas med en stor gnutta tålamod. Tyckte det var kämpigt när han var borta en natt. Ojojoj.. Tur vi har våra familjer som stöttar.
Usch nu börjar jag få ont i ryggen av att sitta i soffan och skriva på min lilla Pinky, aka iPad ;) I löööve it!! Synkad med mobilen och datorn, vad mer kan man behöva.. Jo en tv jag kan kontrollera med "Pinky" kanske? Höhö!!

G'natt!!


Längtan

Jag ligger just nu i sängen och tittar på en underbart vacker tjej som ligger och slumrar efter maten. Det är mycket som händer just nu, men också många tankar som trängs..

Det är ganska intressant, människors beteende i olika situationer. Och speciellt när döden kommer på tal, jag har en död son och jag tänker ofta på hur människor hanterar det när han kommer på tal. Dom tassar runt ämnet och vill helst bara sjunka genom jorden, de blir rädda att jag ska brista ut i tårar. Men jag gör inte det, det känns bättre att prata om Neo, för jag vill ju aldrig glömma honom. Och att inte få prata om honom är som att förneka att han nånsin existerat. Jag märker även dom som absolut inte alls visar minsta lilla hänsyn och stöddigt säger att risken för PSD i magen är minimal, det händer i princip aldrig. Nu dog ju Neo troligast tack vare navelsträngen runt halsen, men det är också en form av PSD. Jag begär självklart inte att alla ska vilja prata om döden och Neo jämt, men heller inte att man inte ska våga med rädsla för min reaktion. Men det som har en tendens att irritera mig mest är faktiskt folk som yttrar sig om allt, och även tror dom vet allt och inte minst tror sig ha rätt jämt. Usch!

Vilket svammel.. Haha!

Idag är det ju söndag och vi har varit på gåbingo på förmiddagen. Nu tänkte jag ta tag i städningen med tanke på finbesöket på onsdag ;)

Puss och.... Slem? ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2641745/images/2012/pic_201438031.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2641745/images/2012/pic_201438036.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2641745/images/2012/pic_201438037.jpg" class="image">


Kasta sten.

I glashus.. Ja eftersom jag vill ge mina vänner som bloggar en känga för att de uppdaterar så sällan, så är det ju inte mer än rätt att jag gör detsamma, eller hur?

Idag har det varit onsdag och vi var hos Anna aka Bell's svärmor. Otroligt god lunch, så nu stiger ångesten över när det är min tur att bjuppa på lunch. Nudlar med champinjonsmak, kan de va något som frestar tro ;)

Efter lunchdejt med 5 mammor och lika många barn var Mikaela lika bäst som vanligt och körde oss till Bvc för det var ju vaccindags idag. Aktuell vikt 7580g och 65,5 över havet ;). IQn verkar också stiga eftersom hennes huve nu är 44, när hon föddes var det 35. Jisses, 35 cm som pressades ur, ajjjj!

Vi har hunnit med tandläkarbesök som faktiskt gick bra, förvånande nog. Min tandvärk var tydligen resultatet av för hård borstning och inte hål. Halleluja!!

P-staven är ute om jag inte redan informerat om det ;). 28 år och tecken på tidig demens, jo man tackar!

Nu tänkte jag faktiskt sova, vart brist på den varan föregående natt.. Gallanfall och en hungrig Bell X3 är ingen höjdare för en bra nattsömn.

Jag vill avsluta med att säga att jag kanske inte är bra på att höra av mig eller hälsa på, tyvärr är det så jag är. Eller har blivit.. Jag försöker så gitt det går, men bara för att jag inte ringer så ofta betyder inte det att jag vill vara din ovän eller att jag älskar dig mindre...

Adjöss å godnatt!


RSS 2.0