Produktiv

Ja mina vänner, idag har jag hunnit en del. Klev ju upp relativt tidigt, när N och Bell hade vaknat vid halv elva tog vi en promenad hela familjen till sörberge och handlade. Kom hem och fortsatte mitt projekt "rensa skrubben", som jag varvade med att plocka undan och dammsuga i v-rummet. Har tvättat och hängt två maskiner tvätt, och även tagit hand om en mammig tjej. Pappa dög inte riktigt idag tyckte hon.. Så ja.. En produktiv dag. Avslutade kvällen med att se film med min underbara syster som var aningen less på samhället och hur det har blivit. Och jag kan inte annat än hålla med henne.. Sparka på de svaga som redan ligger, huvudsaken de rika och invandrare får det bra. Det är dagens Sverige det. Börjar bli dags att emigrera... Finns nåt land som tar lika bra hand om invandrare som Sverige gör? Tips mottages isåfall. Jag känner iaf verkligen med min syster, nu är hon helt plötsligt inte så pass förståndshandikappad som hon var förra året så nu måste hon skaffa jobb eller gå på soc. (och det kryllar ju av jobb för yngre) För inkomsten hon haft från FK i de senaste 4 åren is no more.. Skanfuckingjävladal!!!

Nu till något trevligare.. Bell gav ifrån sig sitt första skrattljud idag! Hittills har hon ju "bara" gett oss leenden, men idag la hon till ljud. Och jag lovar att tårarna var inte långt bort. Vilken ovärderlig liten skatt vi har!!

Nä sova var det ja.. ;)


Grattis Neo!

Idag är din ettårs dag, För ett år sedan stod mamma och pappa och väntade på taxin hem från sjukhuset. Utan dig. Det var den värsta och bästa dagen i mitt liv. Det bästa var att vi fick se dig, känna dig. Och det värsta var att åka hem utan dig. Jag kommer fortfarande ihåg det lilla ansiktet, alldeles blått. Hur han hade drag av både mig och nichlas. Tänk att ett år har sprungit iväg. Nu har vi Bell och jag försöker ta vara på varje dag som den vore den sista med henne.. Låter hemskt men min hjärna är inställd på att hon ska tas ifrån oss också så jag vill ta vara på varje sekund.Varje dag tänker jag "åh vi får uppleva ännu en dag med henne". När hon sover måste jag kolla henne ofta så hon andas, så jag kan aldrig riktigt slappna av.. Men vad gör de om hundra år, bara hon är hos oss. Julen är i princip över nu, och den gick bättre än jag trodde, var rädd att saknaden och sorgen skulle ta över för mycket. Men hela familljen har stöttat och funnits där för mig. Visst har det varit jobbigt vissa stunder, men så fort tårarna började smyga sig på, plockade jag upp det finaste jag har och pussade på henne.och kände glädjen över att ha henne. Neo kommer alltid finnas hos oss i våra hjärtan, alltid älskad aldrig glömd. Dessvärre kommer Bell utstå dubbelt så mycket pussar och kramar eftersom vi inte kan ge Neo några ;) Hela familjen fick verkligen välbehövlliga paket i jul och det tackar vi varmast för. Jag och bell fick även träffa min underbara kusin som kommit hem från USA efters två års studier. Och det var så mysigt att få krama om honom. Som jag har längtat! Och varit avundsjuk förstås... ;) Nej nu har jag inte tid att sitta här, måste göra lite fint hemma inna min arbetande sambo kommer hem.

Ny design

Ja som ni ser har bloggen fått sig en makeover. Så ett stort tack till min duktiga syster.
Varför uppdaterar jag bloggen kl 02.30 på natten ? Jo... För att Bell har ont i magen, NAN 1 HA var inte bra för hennes mage. Så imorse skickade vi moffa på Ica för att köpa den vanliga nan som vi använt hela tiden.
Näe, nu tror jag bestämt att fröken har somnat in. Mina ögon går i kors, så hej med er !!


Mer och mer

Vi går mer och mer över till ersättning på heltid. Resultatet? En gladare tjej.. Och det resulterar ju i gladare mamma och pappa. Dock så tror jag brösten ska ska sprängas vissa tillfällen, speciellt på natten då jag inte vill pumpa tack vare att pumpen låter som en slagborr. Så jag lättar lite på trycket för hand istället. Funkar några timmar :)

Vi närmar oss dagen D, Neo's 1 årsdag.. Och det är verkligen med oro jag hankar mig fram till dess. Kommer bli en jobbig dag, hela julhelgen kommer gå upp och ner, men just 26e kommer ta hårt. Helst av allt vill jag nog ha min mamma här, eftersom att N jobbar hela dagen. Men dom ska till fjällen då om jag inte minns helt fel.. Vi får helt enkelt se. Jobbigt kommer det bli och jag kommer inte kunna stå för vad jag vräker ur mig om någon säger nåt, heller inte om nån ringer och jag verkligen inte orkar lyssna på nån annans fjuttiga problem. Julen har alltid varit jobbig, efter skilsmässan såg jag aldrig riktigt fram emot julen, ich bättre blev det ju inte efter Neo.

Nog med känslor så här mitt i natten. Ska njuta av vår perfekta dotter, Neo's lillasyster. Älskade Bell!


Att döpa eller inte..

Jag är kluven i frågan.. Jag tror inte på gud och det gör heller inte Nichlas. Så varför ska vi låta vår dotter bli medlem av svenska kyrkan? Visst det är tradition och en fin tillställning för barnet. men kan man inte ha samma tillställning utan präst och surr om gud? Bell har ju redan fått sitt namn? Jag känner inget behov av att någon gud ska välkomna henne, det beslutet kan hon ta när det är dags för konfirmation. Alltså när hon blir 14. Jag kommer ju stötta henne i vilket fall som helst i det val hon gör. Men jag lutar åt att skippa dop. Min tro på någon gud försvann förra julen, för finns det någon högre makt så är denne jävligt orättvis. Inte bara för våran del utan för allt hemskt som sker oskyldiga människor och djur. Ja kluven är jag, det lutar ju mest åt nej, men det lär väl tryckas på både här och där så tillslut lägger man sig. Vill hellre ha en liten fest/fika med tårta och gott för att fira att hon är här. Inge Amen och heliga andar och tjaffs.. Ber om ursäkt om någon tar illa vid sig, men min blogg och mina tankar :P Nu skriker fislisa. Hej!

Amningsstrul

Ja en tid nu har ju Bell haft fruktansvärt ont i magen. Vi har ju testat det mesta men inget vill funka.. BVC tanten går det inte ens att kommunicera med så henne har jag inte frågat nå mer utan jag har grubblat och funderat och kollat upp själv. Och kommit fram till...

Jag har på tok för mycket mjölk, vilket resulterar i en stressad bebis eftersom hon inte hinner svälja och får därför ner massa luft, sen får hon bara i sig förmjölken, blir mätt och sover bara en timme om ens det eftersom förmjölken inte mättar lika länge. Nu har vi iaf fått verktyg till att försöka få till mat situationen.. Liggamning ofta, mjölka ur innan, högt läge på huvud om jag inte liggammar. Så nu testar vi ett tag med detta. Men funkar inte det här kommer jag gå över till ersättning och endast försöka amma för närheten och för att hon ska känna sig trygg.

Sådeså.


Dåligt med tid

Ja man kan tro att jag har all tid i världen att blogga eftersom jag mestadels sitter i soffan och ammar, men det är det som är hindret, jag når ju inte tangentbordet.. Här får ni iaf lite från mobilen bara för att jag är så snäll ;)

Ja det händer väl inte så mycket just nu, sitter mest med en bebis sugandes på bröstet och då är man lite förlamad, speciellt eftersom hon verkar tycka det är underbart att äta minst varje timme på dagarna och helst hela kvällen. Det tycker inte jag dock, för jag vill faktiskt kunna göra saker både utanför och i hemmet utan en bebis fastklistrad i mig. Det har visat sig svårt, men vi har börjat introducera ersättning nu i små mängder så förhoppningsvis ska det bli lite ändring framöver. Tanken är att delamma..

Vad annars då, jo, N har fått jobb! Extra såklart annars hinner han inte med skolan, så han ska jobba nu i jul och sen varannan helg. Kommer bli trist hemma och troligt ganska bökigt med bebis och hund men det ska nog lösa sig det med. Superglada är vi iaf, för pengar behövs. Alltid.

Inte bu i helgen men nästa ska jag, Bell och baby upp till sulå. N ska jobba, skriva tenta och gå på aktieklubbsmöte så då kan vi hälsa på momme och få lite trevligt istället för att mögla hemma.

Äh nu orkar jag inte skriva mer.

Hej.


RSS 2.0