Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag har inte ens någon bra ursäkt..
Dagar och veckor rusar och vi är nu i vecka 18. Inte så värst mycket som hänt sedan sist mer än att snön äntligen börjat försvinna och vi kan vara på uteplatsen igen. Bell tycker det är störtkul!!
Hur går det med skolan då, jo datorteknik passar mig bra och jag har fått C på de tre första inlämningarna! Nu måste jag fundera på nästa kurs vilken inriktning det får bli.. Men innehållet i en dator är inte så intressant så det lutar åt program och sånt.

Nu måste jag avbryta och duscha min underbara dotter.

Hej!


Blod och mera blod

Efter en påskhelg som jag helst lägger till arkivet över misär så verkar nu kroppen vara någotsånär på banan igen.
På långfredagen hälsade vi på hos Bell's farmor och farfar där vi blev bjudna på mat. Mycket trevligt och mysigt. När vi kom hem vid 22 var allt lugna puckar men vid 02 var nichlas upp och spydde, direkt när han lagt sig började jag.. Sen hade vi skyttel trafik på toan hela dagen i princip. Inte alls trevligt på något sätt. Bell klarade sig dock så vi misstänker att det var matförgiftning. Lördag natt när vi trodde att allt var över gick jag på toa vid 4 men då kom nästa bakslag. Och med besked.. Jag blödde, och blödde och blödde ännu mer. Efter 20 minuter på toan och det fullkomligen rann ut så ville jag ha luft för jag kände mig yr. Kommer in igen och känner att något stort vill ut så tillbaka på toan, ut kom det. Jag reser mig upp och sen minns jag inte mer. Jag svimmade och ramlade mot badkaret som tur i oturen för då vaknade nichlas och kom inrusandes. Jag får ligga kvar en stund tills jag får tillbaka lite styrka. Beordrar N att hämta en plasthandske så jag får kolla vad som kom i toan. Men det var bara en massiv klump på ca 10x4 cm, alltså levrat blod. Går och lägger mig igen.
Söndagen går åt till att ligga på soffan och vara halvskakis hela dagen. På måndagen skickar jag sms till min bm att jag vill att hon kollar mitt blodvärde på tisdagen om hon har möjlighet..

Tisdag 11.45 får jag träffa bm och berättar vad som hänt. Hon tycker jag ser blek ut och ringer till kv kliniken. Får tid där 13.10.. Åker in och samma visa som vanligt, de vet inte varför jag blöder och de kan inte förhindra det. Men allt är bara bra med bebis.

På vägen hem får jag ont där nere och när jag kommer hem tar jag två Alvedon I hopp om att det ska släppa.. Icke. Har sammandragningar var tredje minut.. Jippie. Nu är det helt kört tänker jag. Går på toa och ut kommer ännu mer levrat blod.. Men sammandr avtar och kommer lite då och då, de gånger jag får riktigt ont kommer det klumpar. Vid 22 är jag helt slut och går och lägger mig.
Idag är det onsdag och jag mår bättre, ingen smärta och enstaka droppar när jag varit och kissat.

Jag orkar inte ens åka in längre, för jag får samma svar vareviga gång och nu känner jag mig mest dum när jag ringer.
Jag vill bara att det ska vara en normal graviditet!
Jag är less på blod och klumpar nu!

Sorry om det blev äckelvarning men jag måste få skriva av mig lite.

Håll tummar, tår, tuttar, hår ja allt ni kan för att det är slut på elände nu!

Hej så länge!


RSS 2.0