Energigivare

Min fina vän sedan gymnasiet har kommit tillbaka in i mitt liv igen. En vän som ger mig glädje, energi och träningsvärk i skrattmusklerna. 
Hon kom tillbaka när jag behövde någon som mest. Jag har en tid varit på allmänt dåligt humör, stressad och bara orkat med vardags rutinerna. Sen kom hon! Nu kliver jag upp med barnen kl 6, donar hela dagen och störredelen av kvällen och lägger mig vid midnatt. Visst är jag lite seg på morgonen, men det går över efter en stund. Jag känner mig glad! Jag skäller inte lika mycket och har bättre tålamod. 

Jag önskar jag kunde uppfylla hennes högsta önskningar! För så mycket betyder det för mig att hon ör min vän!

Renoveringen börjar gå mot slutet, sista etappen påbörjas nu. Tapetsering, kakelläggning och golvläggning. Snart så!
Nästa projekt blir altanen!

Bäst att sova! Imorrn kommer momme! 

Natti natti!




Tröttmössa

Vi har haft bra rutiner. Det har vi inte längre, verkar det som. Jag lägger Leia vid 18-18.30 och Nichlas lägger oftast Bell vid 19-20. Förra veckan sov leia till 6-7 på morgonen och åt en gång per natt. Bell brukar vilja komma in till oss på natten, nu vill också ha välling eftersom Leia får det. Mitt största problem som började i påsk, är att Leia vaknar strax före kl 5 på morgonen. Och saken blir inte bättre av att jag inte kommer i säng före 23 varje dag. Så från 23-5 så vaknar jag två ggr och måste ge tjejerna mat. Inte nog med det så när jag gett dom välling och ska somna om så kan jag inte det för Nichlas snarkar i vanliga fall. Nu är han småförkyld och hostar lungorna ur sig istället. Jag gissar att de hemska idéerna leia har med att vakna vid 5, är för att hon blir väckt av Nichlas. För sist han var i Sthlm 2 dagar så sov båda barnen hela natten!!
Nu åker han igen på torsdag, kommer hem fredag. Så håll för helvete tummarna att jag får sova en helt natt igen. För just nu är det inte långt ifrån att jag somnar stående, med tanke på att ögonen går i kors just nu. Tacka Apple för stavningskontroll.. 



Och nu tycker ni kanske, varför går jag inte och lägger mig tidigare. Jo för att på kvällen är enda tiden jag har för att pyssla, kolla på serier. Bara få lite Maria tid.. Och jag vill inte ge upp det bara för att Nichlas hostar ur sig en get på nätterna..

Ledsen men jag somnar snart. Måste städa eller nått så jag inte sitter still. 

Full fart

Livet känns som om det hår i 120 knyck just nu, och jag hinner inte alls med allt jag skulle vilja. Till råga på det så har ju såklart Bell dragit på sig en förkylning igen.. 
Jag vill få ordning på baksidan, ha altanen utbyggd och klar. Få tyst på den satans byggtorken som stått på nu i två veckor. Få renoveringen klar så vi kan flytta in leia på sitt rum. 
Jag måste även börja planera för leias dop i juni, har börjat lite smått med att välja vilka låtar min underbara kusin ska få sjunga.  Gästlistan förlängs och förkortas titt som tätt.. Gudmor och gudfar är iaf tillfrågad och klara sen i höstas. 

Jag måste införskaffa klänning åt bell att bära på dopet, och kanske något åt mig själv med. Jag vill klippa håret kort igen och jag vill börja träna. Och det ska jag, bara jag lyckas tajma in tiderna med Nichlas schema. Inte då lätt när passen börjar kl 18 och han slutar kl 18.. Måste hitta en lösning. 

Men det jag vill allra mest är att Bell blir frisk pronto. Hon lider och jag lider :(

Hmmf, midnatt redan, dags att lägga igen ögonen då. Leia lär vakna vid 06 så det är ju skönt med lite sömn.. 

Zzznark! 



Älskade prinsessor! 



RSS 2.0