2012

En summering var det ja..

Eftersom mitt liv är ganska händelselöst och ospektakulärt så blir det inte bättre än så här..

Året 2012 firades in här hemma med gäster, vi åt gott och myste med vår lilla prinsessa. Sen kom alla hjärtansdag och vi firade inte då heller, det var snorkallt ute men varje onsdag pallrade jag med sötnos och vagn till Timrå och fika/lunchade. Det promenerades en hel del faktiskt.
Till slut kom äntligen våren och man kunde vistas utomhus utan att frysa skinkorna av sig. Jag plockade ut P staven med förhoppning att det skulle hända något och bell skulle få bli storasyster, ödet ville annat och sa kyss dig i röven. Mensen kom inte förrän i augusti, men mer om det sen. Vi är bara i typ april ännu.. Planering inför Bell's dop började, kapell och präst bokades till den 9/6. Nichlas blev uppsagd på MM och gick över till giganten istället. Bra beslut!
Han lade ner allt va plugg hette och jobbade nonstop istället..
Dopdagen kom och allt va underbart sånär som på en avsvimmning av en fadder och ett stort missnöje över de beställda tårtorna. Bell fick så fina presenter och skötte sig så bra i kyrkan! Jag var överväldigad över alla som ville komma och fira med oss.
Sommaren kom och försvann likt en jolle nerför ett vattenfall, det regnade i princip hela sommaren och vi hann bara bada 1 gång, åka båt blev inte ens av, första sommaren på många år faktiskt.. Trist!
Jg övningskörde så mycke pengarna tillät och försökte pränta in körkortsfrågor.
Vi träffade inte mammorna så mycket som vi velat men det fick gå an..

Just ja under den här tiden så utvecklades ju såklart bell hela tiden, hon började sitta själv, hoppade över krypstadiet och körde sin egen teknik istället, hasning på rumpan. Framåt gick det iaf. Risgryn i munnen började titta fram vid samma tid som dopet ungefär.

Det kommer mer men för stunden är det läggdags för fröken.
Ill be back...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0