Inskolning

De misstänkta vattkopporna var falskt alarm så i måndags började det som jag haft så blandade känslor om. Inskolning på dagis!

Helst vill jag va hemma med mitt hjärta hela livet och skydda henne från allt, men det funkar inte riktigt så.

Bell var iaf hur cool som helst när vi kom på måndagen, hon var lite blyg i 20 min, men det gick över när fröken mutade med banan, vi kom ju precis i fruktstunden ;)
Inne på regnbågen har man även en radio som går hela dagarna och vid det här laget vet ni ju att bell älskar att dansa. Så med bananen i högsta hugg shakade hon loss och skrattade. Timmarna sprang iväg och bell märkte inte ens att jag var där om hon inte sprang förbi mig, då kunde hon vända sig om och ge mig en kram, sen var det full fart igen. Bell sov lunch i vagnen och jag åkte hem och åt medans, när jag kom tillbaka satt hon med snutten på huvet bredvid fröken och såg så lycklig ut. Att mamma kom kändes överflödigt.

Tisdag gick lika fort och fröknarna tyckte att onsdag testar vi att jag bara stannande i tjugo min sen åkte hem.
Sagt och gjort, kl 10 var jag hemma. Lämnat min lilla bebis på dagis helt själv! Fröknarna lovade att ringa så fort det var nåt så jag lyckades ha tårarna under kontroll, men jobbigt var det.
När jag kom vid halv två hade allt gått toppen, bell hade även fått sig en beundrare. En liten pojke som hämtat leksaker åt henne hela dagen och som kramat henne och klappat hela tiden.

Inskolningen alltså officiellt slut.

Torsdag: lämnade hjärtat 9, med nyheten från ena fröken att det går magsjuka och en av fröknarna och några barn var hemma pga det. Jippie!
Hämtade bell igen vid 14 och denna gång fick N följa med och se hur set såg ut och iaf träffa en fröken. Bell blev överlycklig att pappa kom, jag fick inte ens i närheten samma reaktion när jag kom på onsdagen. Hmmpf...

Nichlas och bell åkte iaf på magsjukan natten mot torsdag, så tvättmaskinen har i princip gått nonstop. Jag verkar klara mig, vilket jag oftast gör när det handlar om magsjuka :)

Cola byggde denna luftballongliknande kropp och cola är ju ett universalmedel har jag hört ;)

Idag är det lördag och magsjuke stormen har inte blåst sen fredag morgon. Däremot har bell börjat låta lite rosslig så det är väl bara invänta förkylning. Nackdelen med dagis...

Nu ska jag leka med en väldigt pigg dotter.

Hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0